Notícia

gira-animal-noc-tour-2015

Animal Noc-Tour, la gira de presentació de La Llei del Fracàs

Aquesta setmana comença la nostra gran aventura. Estarem presentant el nou disc #Lalleidelfracas a Manlleu, Girona, l’Estartit, Saragossa, Barcelona i Calella durant la primavera.

La gira, de nom Animal Noc-Tour, promet ser intensa; ho donarem tot a cada concert (no sabem fer-ho d’una altre forma) i esperem veure-us a tots vibrant amb nosaltres!!

  • Començarem aquest dissabte dia 28 de Març a Manlleu. Estarem a la gran sala “La Grange Rock Club”, vivint el més pur ambient rock a Catalunya.
  • El següent, ens veurem el dijous dia 9 d’Abril a la sala Bellini de Girona, una sala cèntrica en ple ambient universitari, donarem canya i festa tota la nit.
  • Aquell mateix Dissabte dia 11 d’Abril ens deixem caure a la sala Mariscal. Una sala mítica, un museu on encara podem tenir la sort de gaudir de la bona música. Altres grans grups han passat durant tota la seva historia com ara “El último de la fila”, “Amaral”, “M-Clan”, “Bruce Springsteen”, “Paul McCartney”, entre d’altres.
  • El 18 d’Abril obrim fronteres cap a Saragossa. Ens trobarem allà a la “Sala Z” on compartirem escenari amb els companys de “Platea”. La nit promet amb una gran banda que també està presentant disc!
  • 8 de Maig ens veurem a “Can Basté”, a la zona de Nou Barris de Barcelona. Sabem que Barcelona es una ciutat amb molt de Rock a les venes i volem venir per que passem tots plegats una gran nit!
  • Finalment el dia 17 de Maig tancarem la gira Primaveral a Calella, a la sala “Golden Gloves hard rock pub”. Un altre temple del rock en el sentit més pur de la paraula.

En definitiva, sabem que fora del boom de la música electrònica, continua havent gent que viu i gaudeix amb el rock més guitarrero. Tots aquells que viuen pel rock, tenen una cita amb nosaltres en aquestes dates!

Segueix la gira “Animal Noc-Tour” aquí: #animalnoctour2015

Salut!!

    Deixa un comentari

    La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Required fields are marked *